Merde Impossible (4)
%

Merde Impossible (4)


Stephen Clarke

Čtvrté pokračování úspěšné řady!

Paul West tentokrát dostane nabídku, která se neodmítá – dva slunečné týdny all-inclusive, navíc s krásnou blondýnkou, která se ocitla na jihu Francie, aby zjistila, jak se to tam má s pašováním kaviáru – ale brzy je nad slunce jasné, že se zajímá o mnohem větší rybu, než je jeseter a Paul se začne cítit jako James Bond v akci... A trochu jako Mata Hari.

Mezitím si Paulova kamarádka Elodie bere francouzského aristokrata a Paul je pověřen organizováním hostiny. Vařit pro francouzskou smetánku je vskutku riskantní úkol, ovšem Paul se ujišťuje, že se nic nemůže pokazit. Nebo může?

Stephen Clarke (1958) je britský novinář a spisovatel píšící pro francouzskou mediální skupinu v Paříži. Po jeho bestsellerech Merde! Rok v Paříži, Už zase skáču přes Merde! a Celkem jde o Merde nyní vychází čtvrté volné pokračování příběhů plných pravého britsko-francouzského humoru.

Více
119 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.04.2010
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,39 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Řady Merde
Původní název Dial M for Merde
Původní jazyk angličtina
Překladatel Richard Podaný
EAN 9788000024806
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Stephen Clarke

Stephen Clarke

Stephen Clarke (1958) je britský novinář a spisovatel žijící v Paříži. Jeho první román Merde! Rok v Paříži se stal světovým bestsellerem a dočkal se několika pokračování. Dále Clarke napsal mimo jiné ironickou příručku Tak pravil hlemýžď, netradičního průvodce po městě lásky Obnažená Paříž: Tajný život města a kuriózní životopis anglického krále Eduarda VII. Jeho Veličenstvo Bertie.

Zobrazit profil autora